Blogs per label

 1. CU_SGP_Logo
  Door CU SGP Doetinchem op 31 augustus 2021

  Lijsttrekker ChristenUnie - SGP Doetinchem

  De besturen van ChristenUnie Doetinchem & Bronckhorst en SGP Achterhoek dragen opnieuw Henk Bulten (1970) voor als lijsttrekker voor de verkiezingen van D.V. 16 maart 2022 in Doetinchem.

  Lees verder

  Labels:

 2. Toerisme Doetinchem.jpg
  CU_SGP_Logo
  Door CU SGP Doetinchem op 12 augustus 2021

  Toerisme in Doetinchem

  De vrijetijdseconomie is een belangrijke sector in Doetinchem en de hele Achterhoek. In de hele regio tellen we 3,3 miljoen overnachtingen per jaar. Dat is een stijging van minimaal tien procent vergeleken met 2017. En dan hebben we het nog niet over het Van der Valk-hotel dat wordt gebouwd aan de Europaweg, met 102 kamers. Er is nog ruimte genoeg voor groei.

  Lees verder

  Labels:

 3. Kadernota.jpg
  CU_SGP_Logo
  Door CU SGP Doetinchem op 12 augustus 2021

  Invulling van de kadernota in Doetinchem

  Juli is een drukke maand waarin veel besluiten genomen moeten worden, waaronder de kadernota.

  Ook in het laatste jaar van deze bestuursperiode vormt de uitvoering van de coalitieagenda ‘Doetinchem werkt samen aan een duurzame toekomst’ de basis voor de kadernota en begroting 2022. Het is daarbij van belang in te blijven spelen op de veranderende wereld om ons heen. Dit werd in de afgelopen periode meer dan duidelijk, toen de corona-epidemie losbarstte en de wereld van velen op de kop werd gezet. In de kadernota actualiseren we het financieel beeld en maken waar nodig en mogelijk nieuwe keuzes.

  Lees verder

  Labels: